Wednesday, 1 July 2015

[ APA KATA PENGGUNA BABY DOLL SKIN ? ]

[ APA KATA PENGGUNA BABY DOLL SKIN ? ]
.
.
.

"kak farah i baru pakai skincare ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ OMG !! best sgt
i pakai adik i yg twins tu sikit
cleanser dia so fresh and bau strawberry
day cream dia mmg kaler gelap but once u apply ... result dia mmg good !! tak payah pakai bedak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
and mcm bau chocolate strawberry ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
pastu nite cream dia mcm strawberry yogurt rasa nk makannnnn ... ringan je bila dah pakai sgt best"
.
.
.
Haaa, itu baru FIRST TIME GUNA BABY DOLL SKIN. Haa, kalau dah guna SECARA KONSISTEN, sudah tentulah GLOWING MOWING FLAWLESS UOLLSS.
.
.
.
Kesan ketara dalam hanya beberapa hari. ๐Ÿ’‹Kulit glowy & flawless ๐Ÿ’‹Kulit lebih cerah ๐Ÿ’‹Kulit lebih berseri & bermaya ๐Ÿ’‹Kulit lebih anjal & lembut ๐Ÿ’‹Kulit tiada lagi jerawat ๐Ÿ’‹Kulit lebih halus mulus ๐Ÿ’‹Kulit nampak muda ๐Ÿ’‹Kulit tiada lagi jeragat
.
.
.
BERBALOI‼️ satu set ada 3 barang. CLEANSER DAY CREAM NIGHT CREAM‼️ TAHAN 1-3 bulan ‼️ ONLY RM80 free postage free gift. WASSAP SYAZA 0148358953
Wassap Syaza 0148358953
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #isell #isellcosmetic #babydollskinbycaza #bazarpaknil #sayajualbabydollskin #babydollskinmurah #babydollskin #babydollskinmalaysia

2 comments:

Terima kasih tinggalkan komen. Lain kali komen lagi yer. Syaza akan singgah blog korang semua!!! Tunggu!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Facebook Page